2020 m. Pavasarį Ekologiškų Šviežių Kinijos Suzhou Žalioji Arbata Chun Bi Luo Tin 250g

€25.54


Tipas: Žalioji Arbata

Pakuotė: Konservai.

Kilmė: Dong Shan, Sudžou,Jiangsu,Kinija

Grynasis Svoris: 250g / Tin.

Aprašymas:

Per amžius tai labai garsus aromatinių šviesiai žalia arbata buvo žinomas pavadinimas "Xia Sha-Ų Xiang' (Stulbinantis Aromatas).Legenda paaiškina, kodėl.Kartą, tolimoje praeityje, kai rinkėjai dėl itin gero derliaus užpildyti savo krepšelius, kol jie buvo pasiruošęs eiti namo.Nori vežti daugiau lapų, jie įdaryti perteklius viduje jų tunics.By kita versija, kad jie buvo pavogti arbatos.Šildomi kūno šilumos, lapai pradėjo duoti off turtingas aromatas. "Buvau pritrenktas," daugelis rinkėjų sakė, ir tas pavadinimas įstrigo.Kažkada pabaigoje, xvii ar xviii a. pradžioje, o patikrinus jo karalystė, Imperatorius Kang Xi lankėsi Taihu Ežero plotas Zhejiang provincijoje ir savo šeimininko, gubernatorius Jiangsu, pristatė jam arbatos.Ryškus Imperatorius kaip arbatos grynumo jis paprašė pavadinimas. "Stulbinantis Aromatas" buvo jo šeimininko atsakyti.Imperatorius, su panieka, atsakė, kad toks pavadinimas tai lobis buvo vulgarus ir įžeidimas.Užsakymo nepanaudotų lapai atnešė savo tyrimo, Imperatorius paskelbė, kad daugiau montavimo pavadinimas būtų Žalioji Sraigė Pavasario, nes valcavimo formos atrodė kaip sraigės kiautas.Originalus pavadinimas yra labiausiai populiarus, tačiau.

Persikų, abrikosų ir slyvų medžiai sodinami tarp krūmų, kur arbata medžiai auga šalia.Kai šių vaisių medžiai žydi, konkurso vamzdžiai ir pumpurų arbata sugeria aromatas būti perduotas tiems, kurie geria arbata.Vardas dabar žinomas visame pasaulyje, nes tai yra viena iš Kinijos garsaus retas arbatos.Jos namuose yra du kalnai žinomas kaip Dong Shan & Xi Shan (Rytų ir Vakarų) Dongting, kurie kišti iš Taihu, didžiojo ežero netoli į vakarus nuo Šanchajaus, ir jei garden city Suzhou yra.Vienas kalnas yra salos ežeras ir kiti pusiasalyje.Vandens išgarinimas iš ežero saugo juos pasisako debesys ir rūkas, todėl jauni lapai likti drėgna.Geriausiu laiku pasiimti arbatos lapai yra per QingMing festivalio kai pumpurai yra jade žalia atspalvio su balta.Bi Luo Chun yra skinami pavasarį iki balandžio, kai pavasario lietus pradėti.Tik vienas lapų ir pumpurų yra nupeštos.Derliaus nuėmimo atliekamas visiškai ranka ir puikių įgūdžių nereikia roll ir gaisro lapai.Bi Luo Chun buvo pasirinkta kaip siūlo vietos valdžios imperatoriaus Čing Dinastija.

Lapų Pi lo Chun yra maža ir išeina spiralės formos; užvirinti, yra aišku, ir aukso, ir kaip delikatesas.Puodelio, jo sumaniai rankų darbo, netikrosios lapai atsiskleisti gaminti subtilus, aromatinis, šviesaus aukso skysčiai, kuri atsidaro su šviežių, sultingų atšiaurių ir išsivysto į gerai suapvalinti saldumas su išlikęs, švelnus, šiek tiek sviestinis, apdaila.Unikalus, aukščiausios arbata su daug į jį atrasti ir įvertinti.

Preperation:

Mes rekomenduojame, kuriems mirkymo taurės.Įkaitinkite puodelį su karštu vandeniu ir užpilkite 1-2 arbatinius šaukštelius lapų.Dangtelis su santykinai šaltas vanduo, 55-65C, 131-149F ir infuzuoti 2 ar 3 minutes.Tarnauti, supilkite į ąsotis arba tiesiogiai į pašildytas puodeliai ir mėgautis.Bi Luo Chun gali būti reinfused kelis kartus laipsniškai didinant mirkymo laiko ir vandens temperatūra.

100% autentiška, puikios kokybės.

Pastaba: Bet koks Bi Luo Chun tai nėra padaryta Dong Shan, Sudžou Miesto turi būti netikras.

Žymos: žalia puer arbata, kiaurasamtis arbatos puodelio, kinijos žalioji arbata, bi luo chun arbata, žalioji arbata, lapų puodelis, oolong arbata, da hong pao arbata, puer arbata, kaklo telefono.


( 1 Reitingas )

Vnt.